2016/02/25

Traškučių panaudojimas virtuvėje

Sveiki visi!
Šiandien susimasčiau ar būtų įmanoma traškučius panaudoti patiekalų gamyboje, labiau pasidomėjus gavau štai ką:


  • Traškučius galima naudoti vietoje džiuvėsėlių gaminant vištienos patiekalus (juos tiesiog reikia sutrinti) manau tai suteiktų subtilų prieskonį,
  • Traškučius galima naudoti vietoje džiuvėsėlių gaminant žuvies patiekalus
  • Traškučius galima naudoti svogūnų žiedų kepimo procese
  • Sausainių, keksiukų gamyboje kaip prieskonį
  • Salotų pagardas ar sudedamoji dalis
  • Šaltų užkandžių gaminimui
  • Saldžiai-sūriems ledams
  • Bei dar daug kitų idėjų, kurių tkrai rasite internete.
Keletas video pavyzdžių su receptais:






Ačiū, kad skaitėte ir Iki pasimatymo!